CA | ES |

Begonya Otal

Research & Sales - g.tec medical engineering

Begonya Otal

Research & Sales - g.tec medical engineering

Biography

Dra. Begonya Otal
Research & Sales
g.tec medical engineering

recoveriX: LA TERÀPIA REVOLUCIONÀRIA EN ICTUS

Un ictus pot restringir l’execució dels teus moviments, però no la teva imaginació. Imagina’t el moviment d’una mà. Aquesta imatge mental del moviment desencadena la mateixa activitat cerebral que el moviment real de la mà – i precisament aquesta activitat és la que fem servir!

recoveriX és un sistema innovador i únic basat en la neurotecnologia BCI (interfície cervell-ordinador) i desenvolupat especialment per a la rehabilitació motora després d’un ictus. L’objectiu és ajudar al pacient a recuperar la funcionalitat motora des de l’ inici. El sistema es basa en el principi de la imatge motora que es mesura amb l’EEG. recoveriX processa aquesta activitat cerebral del còrtex motor per influir en els músculs parètics afectats per un ictus. Mitjançant la combinació  de tres mètodes de rehabilitació en temps real es milloren les probabilitats d’èxit de la teràpia: Imatge Motora, Realitat Virtual i Estimulació Elèctrica Funcional (FES).

recoveriX permet la sincronització del processos cognitius amb els encarregats del moviment a nivell cerebral. L’avantatge és l’augment la neuroplasticitat, i amb això la capacitat de reorganització cerebral per recuperar la mobilitat.

All session by Begonya Otal

SPEAKER’S CORNER

15:30h a 17:30h
Auditori Imagina
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!