CA | ES |

Antonio Oliviero

Neuròleg i Cap del Grup de Recerca - Hospital Nacional de Paraplègics

Antonio Oliviero

Neuròleg i Cap del Grup de Recerca - Hospital Nacional de Paraplègics

Biography

Antonio Oliviero és llicenciat en Medicina (1993), especialista en Neurologia (1997) i Doctor en Neurociències (2002). Va cursar aquests estudis a la Universitat Catòlica (Roma, Itàlia). Actualment treballa com a neuròleg a l’Hospital Nacional de Paraplègics (Toledo), on també manté les seves línies d’investigació sent l’investigador principal del grup d’Exploració Funcional i Neuromodulació del sistema nerviós (FENNSI Group). Al llarg de la seva trajectòria investigadora compta amb més de 130 articles publicats en revistes de referència de neurologia, neurofisiologia clínica i experimental. Destaquen els seus treballs sobre la modulació de l’excitabilitat cortical per l’ús de l’estimulació magnètica transcranial (TMS) i d’estimulació amb corrent directe transcranial (TDCs). Els seus resultats més recents obren una nova via de neuromodulació no invasiva per l’ús de camps magnètics estàtics sobre l’escorça cerebral.

Antonio Oliviero té un paper actiu en la comunitat científica espanyola mitjançant la participació en congressos nacionals de diverses societats científiques, en diferents cursos de màster, i en cursos de programa de doctorat. El Dr Oliviero té un H Index de 44 (google scholar) i mes de 9500 citacions (google scholar).

 

PONÈNCIA:
La ponència descriurà les tècniques d’estimulació cerebral no invasives com a eina de valoració del pacient amb ictus i com a futur aquestes tècniques puguin emprar-se com a complement terapèutic.

All session by Antonio Oliviero

TAULA RODONA SOBRE INNOVACIÓ

12:00h a 13:15h
Auditori Imagina
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!