CA | ES |

ESPAI EXPOSITOR

L’espai expositor és un espai per a la demostració de solucions i productes existents en el mercat.

Aquestes solucions i productes han estat seleccionats en base a l’evidència científica, on pacients, familiars, cuidadors, professionals de la salut, directius de centre… de forma atractiva i pràctica puguin analitzar, entendre, veure i provar el funcionament i la utilitat dels productes i solucions.

Durant tota la Jornada es faran en aquest espai: 

  • Presentacions programades
  • Visites guiades
  • Demostracions amb participació directe de pacients
  • Entrevistes concertades entre interessats

EXPOSITORS 2016:


Rehabilitation Gaming System
Rehabilitació motora i cognitiva utilitzant realitat virtual després d'haver patit un dany cerebral, en totes les seves etapes.

MOTOmed
El MOTOmed es un equip cinesiteràpic assistit per motor que permet fer teràpia passiva, assistida i activa. Compleix les funcions de control antiespàstic, funció de simetria etc.
iCF, Plataforma Interactiva de Rehabilitació Integral
Tractaments d’Estimulació Cognitiva Online. Oferim un espai personalitzat amb els recursos necessaris per a millorar i mantenir les capacitats cognitives d’una forma guiada i supervisada per un especialista. A més, oferim al cuidador un espai on trobarà la informació necessària per a la cura integral del pacient amb ictus.

Play 4 Health (P4H):
Una nova forma de fer rehabilitació

P4H és un sistema de tele rehabilitació obert, escalable i de baix cost per a la millora de dèficits físics i cognitius. Es basa en l'ús de videojocs seriosos i dispositius controladors de videojocs fàcils d'adquirir al mercat.

recoveriX
La teràpia revolucionària en ictus

Primer sistema de rehabilitació per l’ictus que sincronitza l'activitat mental amb la funció motora mitjançant neurotecnologia d’última generació. recoveriX és adequat per les fases aguda, subaguda i crònica arribant a millorar resultats mitjançant la combinació de tres tècniques de rehabilitació simultàniament. El cervell rep retroalimentació ( neurofeedback ) visual i tàctil en temps real la qual estimula la plasticitat cerebral, ajudant al cervell a renovar o reconnectar els circuits neuronals per recuperar la mobilitat.

Sistemes innovadors per al diagnòstic i tractament no invasiu de l’ictus
La missió de NE és transformar la recerca en tecnologia al servei de la societat. Dins dels nostres principals objectius és canviar la forma en la que interactuem amb el cervell i potenciar la innovació en tecnologies mediques aplicades a l’autonomia i rehabilitació de les persones que ha patit un ictus.

Millora de la rehabilitació neurològica a través de les últimes tecnologies
Sistemes de biofeedback de l'empresa israelita MediTouch, on la seva solució porta 4 anys implantada a nivell internacional ia Espanya ja són més de 20 centres els que disposen d'aquesta tecnologia. Es tracta de monitoritzar de manera molt precisa els rangs articulars actius del pacient i mitjançant jocs motivadors augmentar l'adherència al tractament mentre es guarda l'historial evolutiu dels pacients per al seu posterior anàlisi.

Plataforma de Telerehabilitació Cognitiva Guttmann, NeuroPersonalTrainer®
Guttmann, NeuroPersonalTrainer® és una eina innovadora per als professionals de l'àmbit de la rehabilitació neuropsicològica, certificada com a Producte Sanitari Classe I que els permetrà oferir tractaments personalitzats de manera automatitzada a pacients afectats per DCA (Ictus, TCE). És un mètode d'intervenció clínica patentat generant coneixement a partir de més de 4600 pacients amb perfils cognitius similars.

Ekauri, solució IOT per a la innovació en la cura a domicili


Ekauri és una solució que permet implementar serveis de teleassistència de 3a generació amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida, seguretat i autonomia de les persones grans, amb discapacitat o dependència que viuen o passen moltes hores soles a casa seva. A través d'un conjunt de sensors repartits per la casa eKauri utilitza mòduls d'intel·ligència artificial per personalitzar els hàbits i rutines de cada usuari. A més proporciona accés web a les eines d'ajuda i gestió que ajuden el cuidador a fer de cada llar un lloc més segur, mantenint al mateix temps la privacitat i independència de cada usuari.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!