CA | ES |

ENTITATS COL·LABORADORES

Les següents organitzacions van ser entitats col·laboradores de la primera edició de l'ExpoIctus:
Endavant Neurorehabilitació és un equip de professionals, situat a la ciutat de Girona, que té com a objectiu gestionar i oferir serveis de neurorehabilitació per ajudar a superar els obstacles i fer front a les necessitats generades a conseqüència de lesions neurològiques.

Disposa d’un equip especialitzat en diferent disciplines per tal d’oferir una atenció sanitària completa tant a les persones que pateixen malalties neurològiques (ictus, epilèpsia, Parkinson, danys cerebrals o medul.lars, etc) com a les persones que envolten el pacient, com són els familiars i cuidadors.

La nostra pràctica professional es basa en el coneixement científic i humanista. Com a referents teòrics utilitzem el Model de Funcionament i Discapacitat (CIF) i el Model del desenvolupament ocupacional centrat en la persona (CMOP). I com a marcs de referència els propis de cada disciplina: neurociències i control motor entre altres.
Bioinformatics Barcelona (BIB) és una associació sense ànim de lucre que es va constituir el 2015 i que actualment compta amb més de 40 entitats membre en l'àmbit de la bioinformàtica a Catalunya, entre elles, universitats, centres de recerca, instituts de recerca hospitalària, grans infraestructures científiques, empreses i altres entitats, que treballen en els àmbits de salut, agroalimentari i tecnològic. El BIB va ser establert per satisfer la necessitat de generar sinergies entre la biologia i la informàtica, per enfortir la unió entre aquestes àrees, i per al desenvolupament de programes d'educació i formació d'alta qualitat per la creació de talent bioinformàtic. L’objectiu del BIB és catalitzar i dinamitzar iniciatives per impulsar la formació, la investigació avançada, la transferència de coneixements i tecnologia, la competitivitat industrial, i la difusió científica; així com fer visible el potencial del que disposem per convertir-nos en un node internacional de referència en l’àmbit de la bioinformàtica.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!