CA | ES |

EXPOICTUS 2016

El dia 20 d’octubre de 2016, es va celebrar a Barcelona, el congrés ExpoIctus.

ExpoIctus es planteja com una acció central que impacti en els sectors involucrats per exposar i analitzar la situació i els últims avenços en quant a l’ús de les tecnologies en la rehabilitació. 

A l’Auditori Imagina es va oferir, durant el matí, un programa de conferències divulgatives i científiques que va inclourer taules rodones sobre Evidència científica, Innovació o Gestió i Compra.

A la tarda, a la sessió Speaker Corner, es va donar la possibilitat a empreses i entitats de mostrar, en màxim 5′, iniciatives, projectes, idees, resultats, solucions… relacionades amb la recuperació dels pacients amb discapacitat utilitzant tecnologia.

Durant tot el dia, es va habilitar un espai d’exposició de serveis i productes a on vàrem tenir l’ocasió de conèixer els elements i condicionants que poden facilitar una correcta introducció i implementació de la innovació i tecnologia  en la recuperació dels pacients que han patit un ictus.

PER QUÈ NO POTS FALTAR-HI?

ExpoIctus vol convertir-se en el punt de trobada dels diversos agents que estan treballant en la millora de la rehabilitació del pacient amb discapacitat, per fer sorgir les iniciatives i les bones pràctiques i ajudar-les a implementar el sistema de Salut Català.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!